Koningin Máxima: ‘Groeien kun je leren’

Koningin Máxima opende vandaag de jaarbijeenkomst van NLGroeit. In haar toespraak refereert ze aan haar bezoek aan slagerij Van Eijk, twee maanden eerder op De Dag van de Ondernemer, waarin de nieuwste Staat van het MKB-cijfers werden gepubliceerd: ‘Dynamiek is een teken van gezondheid in de economie. Ze biedt nieuwe kansen en creëert nieuwe bedrijvigheid. Ruim 570.000 banen in ons land zijn te vinden bij bedrijven die 5 jaar geleden nog niet bestonden. Dat is 15 procent van het totaal aantal banen in het MKB.’

Lees hier de volledige toespraak van Koningin Máxima

NLGroeit is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding.

Koningin Máxima was bij de bijeenkomst aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Dit comité is ingesteld door de minister van Economische Zaken en zet zich in om het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf, met als focus het kleinbedrijf, te versterken.

Snel naar: NLGroeit.nl